Ledighedsstress

Ledighedsstress er et stigende problem blandt arbejdssøgende. Krisen har kun gjort ondt værre.

Jeg deler begrebet ledighedsstress op i “jobsøgningsstress“, som er den samme form for stress, som vi kender fra personer i arbejde, hvor man er for meget oppe i gear.

Derudover består ledighedsstress af “understress“, som er den form for stress som rammer dem, der ikke anvender deres ressourcer, og derved går meget ned i gear.

Men på trods af, at flere og flere får ledighedsstress, er der ikke flere, der kender til begrebet. Hverken de, der skal hjælpe de ledige eller de ledige selv.

Som med andre former for stress er der den gode nyhed, at man kan komme ud af den onde cirkel. Det kræver, at man erkender problemet og får gjort noget ved det. Du kan her på siden finde artikler, som kan hjælpe dig.

Gratis artikelsamling

Download min gratis artikelsamling “Om ledighedsstress” ved at klikke her.

Den indholder en afklaring af hidtil oversete begreber og er en samling af mine artikler, som er fyldt med konkrete råd.

“Fra menneske til klient og tilbage igen”

Læs “Fra menneske til klient og tilbage igen”der er mit bidrag til HTDA’s prisopgave om arbejdsløshedsidentitet og selvværd. Den kan give dig et indblik i, hvordan livet som ledig kan være, og hvordan jeg sørger for ikke at blive stresset, samt hvordan jeg tænker mig selv som et helt menneske og ikke som klient.

Én kommentar til “Ledighedsstress”

Lukket for kommentarer.