Helle Alsted

Mit navn er Helle Alsted. Jeg er cand. pæd. i pædagogisk psykologi og har specialiseret mig i stressbehandling, psykisk arbejdsmiljø, søvnvejledning og anerkendende relationer. Jeg har god erfaring med at rådgive stressede, og det falder mig meget naturligt, da jeg af natur er lyttende, empatisk og proaktiv.

Jeg hjælper andre med at tackle stressproblemer, samt søvnudfordringer.

Jeg kender selv til ledighed og stress, da jeg selv har været ledig i en periode, så jeg har mødt andre ledige med stress, samt oplevet lette symptomer på egen krop. Jeg har gode erfaringer med at undervise i ledighedsstress, lave workshops, samt afholde individuelle samtaler. Derudover kan jeg undervise ansatte, der arbejder med ledige, så de får en forståelse af, hvad ledighedsstress er, samt hvordan de kan hjælpe de ledige, så de bliver i stand til at tage imod de andre tilbud, de har til de ledige for at få dem i arbejde.

Jeg arbejder også med at gøre begrebet ledighedsstress og de lediges mentale udfordringer mere kendt via denne hjemmeside, samt gennem medier og artikler. Og ikke mindst med mine bøger “bliv mentalt stærk som ledig” fra 2020 og  “Ledig uden stress. Sådan skaber du trivsel som ledig” fra 2011.

Bøger til ledige

Jeg har skrevet den første bog på markedet om ledighedsstress, som du kan læse mere om her.

Og du kan læse mere om min seneste bog om lediges mentale sundhed her.

Du kan læse mere om mig på min personlige hjemmeside.